Exportképesség-vizsgálat

Kezdő exportőrként bizonyára Ön is szeretné tudni, hogy vállalkozása milyen esélyekkel indulhat a külpiacok meghódítására. Az exportképesség meghatározásához először fel kell mérnie a cég jelenlegi helyzetét, majd azt is meg kell vizsgálnia, hogy mennyire készült föl vállalkozása az adott exportprojektre. Két részből álló tesztünk ahhoz nyújt segítséget, hogy külső szemmel gondolhassa végig a releváns szempontokat, és az exportpiacra lépést projektfeladatként tudja kezelni.

Az EXPORT FITNESZ TESZT azt vizsgálja, mennyire versenyképes az Ön cége, azaz mennyire „rátermett” az exportra? Megfelel-e mindazon feltételeknek, amelyek nélkülözhetetlenek az exporttevékenység elindításához? A kérdőív legfontosabb célja, hogy rámutasson az eddig tisztázatlan pontokra, és felhívja a figyelmet a fejlesztendő területekre.

Az EXPORTKÉSZSÉG TESZT a kezdő exportőrök számára összeállított tudástárunk kiindulási pontja. Célja, hogy segítséget nyújtson az exportprojekt kivitelezéséhez, ill. annak folyamatos optimalizálásához. Bárhol is tart Ön az exportprojekt megvalósításában, a teszthez kapcsolódó tananyag elvégzésével folyamatosan fejlesztheti cége exportképességét.

A teszt nem helyettesíti a professzionális szervezetek által végzett exportképesség-vizsgálatot vagy cégátvilágítást!